Ik wil graag de Safety Spot – Reflexstone bestellen, waar begin ik?

De website is een uitstekend begin van een betaalbare bijdrage aan veilig pinnen. Hier kunt u meer lezen over de achtergrond van de Safety Spot, de onderzoeksresultaten en de specificaties van de Safety Spot – Reflexstone.

Als u voor uw bank of gemeente één of meerdere Safety Spots wilt bestellen, neem dan contact met ons op. Samen lopen we door waar u rekening mee kunt houden (verschil geldautomaten binnen en buiten, twee geldautomaten naast elkaar, etc.)

Waar let ik op bij de inventarisatie?

Voor u de bestelling plaatst ontvangen we graag foto’s van de betreffende locatie. Op basis van de foto’s adviseren we u over eventuele aandachtspunten bij het leggen van de Safety Spots.

Tegels of keitjes, maakt dat uit voor de plaatsing van de Safety Spot – Reflexstone?

De Safety Spot – Reflexstone past in elk straatbeeld; of dat nu 30×30 of 60×60 tegels zijn, of  klinkertjes of keitjes. Het enige dat verschilt is de manier van aanstraten en afwerking.

De geldwagen komt (voor een gedeelte) over de Safety Spot – Reflexstone te rijden. Kan dat?

Verschillende locaties waar geldautomaten zijn gevestigd zijn tevens de locaties waar de geldwagen bij moet. Geldwagens of ander zware belasting hoeft geen probleem te zijn, mits de ondergrond voorzien wordt van een zand/cement mengsel. Uw stratenmaker of aannemer kan u daarmee verder van dienst zijn. Twijfelt u wat te doen, neem vooral contact met ons op. Wij hebben er ervaring mee.

Ik ontvang graag eerst een offerte, kan dat?

Uiteraard. Op basis van uw inventarisatie en de bijgeleverde foto’s stellen we een offerte op. Binnen één werkdag heeft u de offerte digitaal in huis.

Wat zijn de kosten?

De Safety Spot – Reflexstone is uit te voeren in verschillende afmetingen. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de locatie (veel of weinig openbare ruimte) en clustering geldautomaten  (één of meerdere naast elkaar).

Verzendkosten?

Bij de prijs voor een Safety Spot – Reflexstone zijn de verzendkosten inbegrepen.

Wanneer kan ik de Safety Spot – Reflexstone verwachten?

Kijlstra Bestrating heeft 3 werkdagen nodig om de verzending klaar te maken. U ontvang de zending op het door u aangegeven adres.

Als u in het begin van de week bestelt, kunt u aan het einde van de week de Safety Spots al plaatsen.

Welk afleveradres geef ik op?

De Safety Spot – Reflexstone bestaat uit zware tegels. Daarom is het verstandig om in één keer het juiste afleveradres op te geven.

Wij adviseren normaal gesproken twee opties. De eerste optie is het adres van de geldautomaten. Daarbij is het dan wel zaak om bezorging en plaatsing op elkaar af te stemmen, zodat de tegels niet te lang in de openbare ruimte liggen.

De tweede optie is om de tegels te laten bezorgen op het adres van de gemeentelijke werf of bij de aannemers/stratenmaker die de plaatsing verzorgt.

Wie plaatst de Safety Spot- Reflexstone eigenlijk?

U bent daar geheel vrij in. Wij merken dat veel gemeenten dit zelf oplossen door gebruik te maken van stratenmakers die ze zelf in dienst hebben. Maar ook aannemers worden ingeschakeld om de Safety Spot aan te straten.

Van wie krijg ik de factuur?

Kijlstra Bestrating stuurt u de factuur na verzending van de Safety Spots.

Toch heb ik nog een vraag…

Dat kan. Neem dan vooral contact met ons op, we lichten graag het proces toe.